Piipahdus Sunrosen showroomiin syyskuussa 2019 | A Sneak Peek to Sunrose Show Room September 2019

Roselle+ Tokion myyntipäivillä syyskuussa 2019 | Roselle+ at Tokyo Show Room September 2019

Japanilainen yhteistyökumppanini Sunrose Ltd. esitteli kevät-kesä 2020 -mallistonsa asiakkailleen Tokiossa syyskuussa. Olin tuttuun tapaan mukana esittelemässä laajaa Roselle+ kokoelmaamme. Kuosejani oli kahdeksan ja niistä eri värityksiä. Sunrose Indonesia on suunnitellut ja valmistanut varsinaiset tuotteet.

My Japanese collaboration partner Sunrose Ltd. introduced their Spring-Summer 2020 collection to their customers in September in Tokyo. As usual, I was also there to tell about our wide Roselle+ collection. There was my eight print designs with different colourways. Sunrose Indonesia designs and manufactures the products.