Yksi kuosiprosessi, Osa 1| One Surface Pattern Process, Part 1

Kuosiluonnos paperille | A Painted Design Sketch

Kuosisuunnitteluni lähtökohtana on käsin tehty luonnos. Tässä esimerkkinä heinä-kuosi, joka on käsin maalattuna ja piirrettynä half-drop-raportissa. Paperi on halkaistu raportin vuoksi neljään osaan ja teippiä kuluu kun osien paikkoja työn edetessä vaihtelee. Kuosi on pintamainen eli olen tavoitellut tasaista sommittelua. Valkoiset tyhjät aukot on täytettävä jos sellaisia maalatessa jää.

The starting point of my design work is a hand made sketch. In this case the design is made to half-drop repeat already as a sketch. The paper in cut into four pieces and I change their places as the work proceeds. I wanted the composition to be even, very surface type. So, the white empty spots need to be fixed.