Yksi kuosiprosessi, Osa 2| One Surface Pattern Process, Part 2

Digitaaliseksi | All Need to Be Digital

Kuosimallin viimeistely tapahtuu tietokoneella. Eli kuva skanneriin. Käytän työssä mielelläni Photoshopin kanavia. Teen värierottelun, siistin yksityiskohdat ja tarkistan vielä raportin ja skaalan. Jotta kuosi käy teolliseen rotaatiopainoon on luonnos joko suurennettava tai pienennettävä alkuperäisestä koosta. Tämä kuosi on kaksisuuntainen eli heiniä on ylöspäin ja alaspäin. Tehokas vaatteen leikkuusuunnitelma onnistuu kun kaavat voi leikata kahteen suuntaan.

The final touch to the scanned image is done with Photoshop. I like to use channels on Photoshop. I separate the colors, fix the details and check that the repeat works and the scale is right. To fit the needs of rotary printing I have to either scale up or scale smaller the original sketch. This design has two directions, the hays grow both up and down. An effective cutting plan for a garment is possible when the patterns can be cut on two directions.